Kontakta Oss

Välkommen till NeuroWellness Medical! Vi är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativ information om hälsa, neurologi, ortopedi och psykiatri. Om du har frågor, kommentarer eller vill komma i kontakt med oss, finns här våra kontaktuppgifter:

Telefon: 08-7742049

E-post: kontakt@nowmedsweden.se

Adress: NeuroWellness Medical, Birgerjarlsgatan 45, Stockholm, Sverige.

Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar och meddelanden så snart som möjligt. Om du har specifika ämnen eller frågor du vill ha mer information om, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till och ge dig den information du behöver för att förbättra din hälsa och välbefinnande.

För frågor relaterade till hälsa, inklusive allmänna hälsotips, medicinska tillstånd och behandlingar, vänligen kontakta vår hälsoteam på kontakt@nowmedsweden.se. De kommer att göra sitt bästa för att ge dig vägledning och råd baserat på den senaste forskningen och expertis inom området.

Vi uppskattar ditt intresse för NeuroWellness Medical och ser fram emot att höra från dig. Din feedback och input är värdefull för oss när vi strävar efter att förbättra vår webbplats och erbjuda relevant och användbar information för våra läsare. Tveka inte att kontakta oss om du har förslag, idéer eller förbättringsförslag.

Tack för att du valt NeuroWellness Medical som din källa till hälsorelaterad information. Vi ser fram emot att vara till hjälp och stödja dig på din väg mot en bättre hälsa och välbefinnande.

Med vänliga hälsningar,

NeuroWellness Medical-teamet